Prijzentrouwringen.nl
MENU

Edelsmit of Juwelier

Naar de edelsmit of de juwelier?

Eén van de vragen die al snel door een koppel gesteld wordt is: Kan ik het beste naar de edelsmid of naar de juwelier gaan voor trouwringen? Het grote verschil met een juwelier is dat het aanbod bij een juwelier een stuk groter is. Als je geen idee hebt wat je graag wilt, dan kan een juwelier een slimme keuze zijn. Bij een Edelsmid krijg je weer een uniek paar ringen. De ringen worden helemaal op jullie wensen gemaakt. De laatste tijd hebben juweliers echter ook een meer flexibel instrument in handen en dat is de trouwringen configurator. Er zijn nu een paar grote trouwring merken, welke zelf een trouwringen configurator hebben, waarmee u zelf uw trouwringen kunt samenstellen. Dit brengt dus meer flexibiliteit met zich mee in het ontwerpen van trouwringen.

Als je echter een idee hebt voor een paar trouwringen, maar je deze niet kunt vinden bij de juwelier, dan kunt U ook naar de Edelsmid gaan. Het is soms toch een andere, manier van benaderen, waarbij materiaal keuze, bewerking en afhandeling ook op deze manier overwogen kunnen worden.

U heeft het tenslotte over uw trouwringen welke u uw leven lang bij U draagt, dus een weloverwogen keuze en gevoel zijn hierin zeer belangrijk.